• Επιτυχία σε αναγνωρισμένα πτυχία αγγλικών: Με το σύστημα μας οι μαθητές μας αποκτούν πτυχίο Lower σε 5 ή 6 χρόνια ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών που θα επιλέξουν και Proficiency σε 7 ή 8 χωρίς καλοκαιρινά μαθήματα.
  • Each of Omega replica watch designs are unique, and the set as a whole is well-suited to any number of tastes.

    This replica omega watches the distinctive dial is visible through a scratch-resistant sapphire crystal.
  • Εγγύηση επιτυχίας: H 25ετής πείρα μας σας υπόσχεται και σας εμπνέει την εμπιστοσύνη της απόκτησης πτυχίου της επιθυμίας σας. Αν αυτό δεν σας αρκεί, θυμηθείτε τούτο: Σε περίπτωση που ένας μαθητής μας αρχίσει και ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών του στο φροντιστήριο μας και δεν πετύχει στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, τότε η φοίτηση είναι δωρεάν μέχρι την απόκτηση του πτυχίου!
  • Online σύστημα ενημέρωσης και παρακολούθησης της διδακτέας ύλης και των εργασιών που δίνονται για το σπίτι (έτσι ώστε οι μικροί μας φίλοι να μην "ξεχνούν" τί πρέπει να ετοιμάσουν για το επόμενο μάθημα και παράλληλα οι γονείς να έχουν επίγνωση των υποχρεώσεων των παιδιών τους)
  • Καθηγητές εξειδικευμένοι στις μαθησιακές δυσκολίες: Γνωρίζουμε πώς να βοηθήσουμε παιδιά με δυσκολίες όπως δυσλεξία.
  • Συνεργασία με το Πρότυπο Κέντρο Μαθητικής Στήριξης : Μοναδικές προσφορές για τους μαθητές μας, ώστε να συνδυάσουν τα Αγγλικά με την καθημερινή μελέτη για το σχολείο, αφαιρώντας ένα τεράστιο βάρος από την οικογένειά.
  • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία: Για τους αδύναμους μαθητές αλλά και για τους πολυάσχολους ενήλικες και φοιτητές παρέχουμε εντελώς δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε όποιο βαθμό κρίνεται αναγκαία. Αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας μας!
  • Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα το Σεπτέμβρη: Κάθε χρόνο, από την πρώτη Σεπτεμβρίου και για τρεις εβδομάδες, προσφέρουμε δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα. Έτσι οι περσινοί μας μαθητές ενισχύονται για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ νέοι μαθητές μπορούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το σύστημα διδασκαλίας μας χωρίς δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση. (αυτό δεν αναφερόταν πουθενά πριν, ενώ υπάρχει πάντα στο φυλλάδιό μας.)
  • Για τους παλιούς μας μαθητές κάτι πραγματικά πρωτοποριακό: Επαφή με υπηρεσίες παροχής εργασίας στο εξωτερικό. Σας φέρνουμε άμεσα σε επαφή με γραφεία ευρέσεως εργασίας στο εξωτερικό και αναλαμβάνουμε την προετοιμασία φακέλου (εντελώς δωρεάν για τους παλαιούς μας μαθητές).